6 Tinder ervaringen van gebruikers. Tinder is actually zonder twijfel de meest gebruikte dating software van Nederland.

6 Tinder ervaringen van gebruikers. Tinder is actually zonder twijfel de meest gebruikte dating software van Nederland.

Laatst bijgewerkt: 16 juni 2020

Dat zorgt ervoor dat je waarschijnlijk wel mensen kent perish Tinder gebruiken, hebben gebruikt of die een relatie of scharrel hebben overgehouden aan Tinder. Toch kan het lastig zijn om hier je eigen mening omheen te vormen. Daarnaast zijn de meningen over deze software behoorlijk gevarieerd. De ??n vind het een geweldige software om gemakkelijk communications te leggen, de ander hekelt het gebrek aan diepgang bij het matchen en in conversaties. In dit artikel hebben we 4 (voormalig) Tinder gebruikers gevraagd naar hun ervaringen. Sommige namen in dit artikel zijn vanwege persoonlijke redenen gefingeerd.

We stelden onder andere de onderstaande vragen:

 • Wanneer gebruikte je Tinder?
 • Wat got je verwachting bij het installeren van de app? Klopte deze verwachtingen?
 • Heb je een of meerdere times gehad via Tinder?
 • Hoe zou je jouw Tinder ervaring beoordelen?
 • 1. Lexa

  dating games online

  2. MetJou

  3. Parship

  asian dating usa

  Hij got alles wat ik niet had verwacht tegen te komen op Tinder Sofie (25 jaar)

  Toen ik web twee maanden uit een 2 jarige slechte relatie is (een van de vele slechte relaties pass away ik heb gehad) koos ik ervoor om Tinder eens een poging te geven. Ik besefte me personally dat ik home te lage eisen te stellen in een lover, ik voorheen bijna altijd de verkeerde Tinder mannen aantrok. Dit wilde ik dit keer anders doen.

  Ik koos ervoor om extreem kieskeurig te zijn op Tinder. Daarnaast had been ik niet op zoek naar iets serieus, maar vond ik het een leuke manier om tijd te doden. Ook have ik van collegas een aantal grappige verhalen gehoord over het gebruik van online dating software, wat ervoor zorgde dat ik nieuwsgieriger werd. Aangezien mijn date-geschiedenis nogal belachelijk try bedacht ik me dat ik weinig te verliezen had.

  Uiteindelijk ontmoette ik na een few days op Tinder te hebben gezeten mijn huidige vriend. Ik vond hem ontzettend knap en we appten veel in de eerste twee weken nadat ik hem was tegengekomen. Hij maakte mij aan het lachen en ik kon goede, intelligente en diepe gesprekken satisfied hem voeren. Hij got alles wat ik niet had verwacht tegen te komen op Tinder. Toen we elkaar ontmoetten voelde het direct goed. Later kwamen we erachter dat we Tinder de few days nadat we elkaar tegenkwamen op de application allebei hadden verwijderd. Het was de beste relatie pass away ik tot nu bottom heb gehad en die ik nooit got gevonden zonder Tinder. Onwijs tevreden over mijn ervaring dus.

  Eigenlijk gebruik ik Tinder vooral om mezelf een goed gevoel te geven als ik een match krijg. Sander (22 jaar)

  Tinder was leuk tijdverdrijf, maar echt serieus ben ik er niet mee bezig. Daarnaast stuur ik nooit zelf een eerste berichtje. Ik heb namelijk eens de Tinder application van een knappe meid gezien en sindsdien weet ik dat het weinig zin heeft om te concurreren fulfilled 1000 andere gasten. Het are wel zo dat dat eigenlijk alle meiden die mij als eerst een bericht sturen ontzettend saai zijn en na een aantal berichten eigenlijk mijn smaak niet zijn.

  Eigenlijk gebruik ik Tinder meer om een beetje meiden te bekijken en mezelf een goed gevoel te geven als ik een fit krijg.

  Profielfotos came across karpers en ontblote bovenlichamen krijgen immediate al een swipe naar rechts Linda (22 jaar)

  Ik heb eigenlijk voornamelijk positieve ervaringen fulfilled Tinder. Ik heb het de afgelopen 2 jaar af en aan gebruikt. Soms een aantal maand heel actief, dan gerust een one half jaar weer niet. Hieronder een opsommingen van mijn ontmoetingen op Tinder (ik denk dat je hiermee ook wel een goed beeld krijgt van mijn intenties).

  相关内容